Sekitar Mesyuarat JK Taskforce MyRA Bil 1/2023

17 Mac 2023 | Sekitar Mesyuarat JK Taskforce MyRA Bil 1/2023 yang dipengerusikan oleh YBrs Pengarah CRIM serta dihadiri bersama Timbalan Dekan Penyelidikan, Pengurus CoE, Pengurus Data dari pelbagai Fakulti, CoE dan PTj/ PBU.

JK Taskforce ini telah meneliti serta membahaskan data-data serta pencapaian Malaysia Research Assessment (MyRA) UTeM tahun 2022 sebelum audit dalam dilaksanakan. Apa yang paling penting sekali adalah bagaimana ekosistem penyelidikan & inovasi UTeM dapat terus diperbaiki dari semasa ke semasa melalui perbincangan dan persefahaman yang baik dari pelbagai pihak.

Pusat Pengurusan Penyelidikan & Inovasi UTeM selaku sekretariat MyRA UTeM ingin merakamkan penghargaan terima kasih kepada semua yang terlibat dalam JK Taskforce MyRA.